Hvorfor UnitSpeed Host

Hvorfor?

UnitSpeed Host kombinere pålidelighed, bruger venligt, høj ydeevne og en høj support service, alt dette for at kunne levere til fremtidens Internet. Kun nogle få hurtige skridt og du er online.

At få din hosting hurtigt og pålideligt op at køre, skal være din mindste bekymring. Ved at vælge det forkerte webhosting firma kan være katastrofalt, når du skal starte en ny forretning på Internettet. UnitSpeed Host leverer webhosting, dedikeret servere med en maksimal driftsikkerhed og hurtige "load" tider. Samt tilbyder vi produkter som cloud servere, remote backup, hosted exchange og sharepoint mv.

Support 24x7x365

UnitSpeed Host support center fungere 24 timer om dagen, 365 dagen om året. Vi tilbyder vores kunder brug af vores tekniske eksperter. UnitSpeed Host tilbyder også online support manualer på vores produkter, derudover har vi også support via email samt ticket system (udfyldes online og du får svar via email).

Hurtig netværk - 99,9% oppetid

UnitSpeed Host tilbyde dig en pålidelig og driftsikkerhed og bruger derfor DS-3, OC-3 og OC-12 linier, (op til Dual OC-192) med diverse ruter til Internet Backbones, for at sikkre at vi altid har en aktiv linie til Internettet i vores forskellige datacentre i verden.

Med Border Gate Protocal (GBP4) Perringt kan vi automatisk omdirigere trafikken væk fra Internet trafik problemer. Dette betyder at hvis en del at Internettet er langsomt eller har problemer kan vi omdirigere trafikken så din side ikke bliver fanget i flaskehals problemer.

Alle servere og udstyr er baseret på ny teknologi for at sikre at der ikke sker overbelastninger.

pålidelighed

UnitSpeed Host giver alle vores kunder, den nyste hardware, software og teknologi til rådighed. Alle vores servere og udstyr er specielt bygget, med de mest driftsikre komponenter, for at få den bedste ydeevne. Vi har altid mindre antal domæner på vores servere. Med et lille tal sikre vi en mindre belastning på serverne, og derfor en hurtigere response og en hurtigere forbindelse.

Tilpas dit behov

UnitSpeed Host tilbyder webhoteller, dedikeret server, domæne registreringer, hosted exchange, remote backup, sms gateway samt cloud produkter som passer til ethvert behov og budget.

Du behøver ikke at have en sofistikeret viden for at kunne gøre gavn af vores produkter. Hos UnitSpeed Host er vi overbevist om at sætte en webside eller mail op, skal være hurtigt og nemt.

Klik her for at læse om UnitSpeed Host profil.