Om UnitSpeed Host

Virksomhedsprofil

UnitSpeed Host er et del af W.I.T - Group Denmark, som er et privat ejet firma. UnitSpeed Host er et pålideligt Internet firma som helliger sig til kunde support, pålideligt hardware, prisrigtige løsninger, og tilfredse kunder. Vi kan hoste din webside eller server i datacentrer i USA, Europa og Asien. UnitSpeed Host tilbyder produkter både til private, og til små og store firmaer rundt om i verden.

UnitSpeed Host helliger sig til at betjene vores kunder med vores tekniske viden, tilbyde de bedste webhosting løsninger, dedikeret server, cloud løsninger, domæne registrering, mail samt backup løsninger både for private og virksomheder.

Da websider bliver mere og mere kompliceret, og mængden af e-handel er vokset meget kraftigt, betyder dette, at vedligeholdelsen af web-servernes Internet infrastruktur er meget vigtigt. Virksomheder har måtte erkende at med hurtige servere, hurtige forbindelser, et pålideligt netværk og servere samt 24 timers support, er nødvendig for i dags Internet økonomi. UnitSpeed Host har fyldt dette tomrum ud, således at de kan koncentrere sig om deres kerne kompetencer, mens vi fokusere på at sikre en maksimal oppetid for deres hosting løsning.

Med vores store backbone netværk er du sikret en hurtig forbindelse og en oppetid som du ønsker. Bliver du hosted af UnitSpeed Host garantere vi 99,9% oppetid, 24/7 overvågning og support, en hurtig forbindelse med masse af båndbredde til en lav konkurrence dygtigt pris for, at du får den bedste oplevelse når du bliver hosted af UnitSpeed Host i vores internationale datacentre. Internettet er en 24 timers markedsplads, og derfor står vi altid til rådighed, hvis der skulle opstår problemer. UnitSpeed Host tilbyder support 24x7.

Vores udvalg af produkter, gør dig i stand til at vælge den løsning som passer til din webside. Host din løsning hos os, og lad os hjælpe dig med mulighederne.